tiistai 16. syyskuuta 2014

Conirutto ja maailman mukavin cossiasu - TRACON 9

Niin se vain tuli ja meni, oma henk. koht. vuoden kohokohta nimittäin. Tracon toimitti jälleen! Stressiä se kyllä aiheutti etukäteen mutta koko tapahtuma oli taas vain yhtä hunajaa ja rakkautta minun osaltani

Paras Karasuno -tiimi ja muita tyyppei + kuvauspisteen purussa kaljuuntunut minä!
c) selfiekuningas Salla

Traconia edeltänyt cosplaystressi johtui pitkälti WCS-asuista, joiden teko tyssäsi siihen kun suunnitelma kisata kariutui ikävästi lomakkeen kadottua bittiavaruuteen. Jep, meillä kävi näin ikään. Ei myöhästytty, vaan lomake katosi. Omaa jaksamista ja tämän vuoden karsintojen tasoa miettien tosin; ei harmita YHTÄÄN. Asuissa on vielä paljon tehtävänä ja esityksessä hiottavana. Irtsan karsintojen lopuksi julkistama portfoliohaku oli myöskin ihan paras asia ikinä, koska nyt ainakaan ei harmita että asuista on paljon tehtynä. Ensi Traconissa siis nähdään kisalavalla toivon mukaan!

Tämä lauantaiaamun peruukkiparturointi kuva vähän kuvastaa ilmettäni portfoliohaun julkistuksessa.
c) selfiemestari Ryzz

WCS- ja NCC- tuloksista olen kyllä vain yhtä hymyä. Penkkiseuraajan mielestä nämä olivat juurikin oikeat tulokset. Mitä häntä myötäliikuttuminen senkun jatkuu ja olin yhtä vesiputousta molempien tulosten päätteeksi. Taitaa tulla perinne tästä edustuskarsinta itkemisestä. Huimat onnittelut siis uudelle WCS-parille ja ensimmäiselle NCC-tiimin jäsenelle!

En kyllä päässyt cossihuolista eroon WCS-kariutumisesta huolimatta. Olin kuitenkin lupautunut osaksi Haikyuu!! cosplayryhmää.No mutta, sehän on vain verkkapuku ja nuo kirjailutkin brodeerataan valmiiksi kun ei nyt vaan jaksa! Helppo homma!


Ai että helppo asu coniin vai? (Tsukkiakin kiinnostaa)
c) selfiekuningas Salla


Joo.

Joo ei.

Satuimme valitsemaan pukukankaaksi sellaisen, mikä on nähtävästi täysin loppu kaikista Suomen Eurokankaista. Siis ainakin Tampere-Helsinki-Jyväskylä-Joensuu välillä. Sain onneksi itse ks. kangasta käsiini tarvittavan määrän, mutta. Tuota. Muutto, huoneeni viides ulottuvuus sekä oma hajamielisyyteni saattoivat hukata Eurokangaspussin... jonnekin. Joten eikun kangaskauppaan uudestaan. Ostamaan vajaavainen määrä kangasta. Sitten uusiki Euroon. Etsimään edes vähän samankaltaista kangasta (joka on esim. hirveää kun kyseessä on musta kangas). Niin ja mainitsinko että resori oli Eurokankaasta loppu? Ostin liian lyhyen vetoketjun? Niin ja kuinka kaiken tämän jälkeen rahat kuivuivat niin kasaan että päädyin painattamaan kuviot takkiin itse?


Kapteeni pääsi silti Traconiin! 
c) Hanna


NO. MUTTA. Valmiiksihan Daichi tuli, ja ihan hyvissä ajoin! Ja kankaanpainaminen oli itseasiassa se hauskin osuus koko hommassa! Mitä nytyksi merkki tarvitsi hiukan fiksausta vielä perjantai-iltana. Silti, kivempaa kuin kaavat ja ompelu. Jotka onneksi olivat maailman yksinkertaisimmat.

Parasta ryhmäcosplayssa kyllä vaan ovat ne ihmiset. Meillä oli ihan paras tiimi ja parhaat kuvausreissut. Puhumattakaan kaikista niistä ihanuuksista jotka liittyivät meidän shootteihin mukaan. Hirveä ihmisrakkaus kyllä valtasi taas tämän cossin takia.

Voisin myösi itkeä sitä kuinka MUKAVA tämä asu on. Juoksulenkkarit ja verkkapuku, ihanaa! Conin ympäri pystyi juoksemaan aivan vaivatta ja kaikenmaailman rehaaminen photoshooteissa onnistui sitäkin paremmin. Tästä tulee kyllä aika käytetty vänkärivaate. Haikyuuta on luvassa kyllä taas kesä Desuun näillä näkymin ihan virallisesti!

Teinihengasin kakkoskerroksen lattialla lauantai-illan! Mua iskettiin aika paljon! (ainakin Taika hakkasi ;_; )
c) alakulman selfiemestari Ryzz

Viikonloppuna olin sitten myös ylivänkäri duunissa ja himmailin AGn assarina photoshooteissa. Homma sujui normaalilla sykkeellä, mitä häntä uusi lelu nimeltä iltabileiden savukone aiheutti ylimääräisiä tykytyksiä!


Crossover photoshoot -tiimi! Ja joku pörröasia taustalla.
c) Hanna


Ei tosin jotain hyvää ellei jotain pahaakin; minua alkaa kismittämään että photoshootteihin ilmoittaudutaan kyllä innokkaasti, mutta conissa tapahtuu feidauksia, joista ei kantaudu minun korviini taas mitään. Edes jonkinlainen sähköposti olisi enemmän kuin toivottavaa siinä tapauksessa kun ei pääse paikalle. Meillä on yleensä kone ja tapahtumapaikan wifi käytössä ja tarkistan aina sähköpostini jos joku on myöhässä. Jos epäilee ettei pääsekään, siitä kannattaa myös sanoa etukäteen!

En mielelläni nillitä tästä asiasta, mutta kun me olemme töissä conissa omasta halustamme ja tarjoamme valokuvausmahdollisuuksia niin omaksi kuin muidenkin iloksi. Meistä on aina kivaa kuvata muitakin kuin vain "vakkareita", joten on aivan hirvittävä sääli, että feidaajilta menee niin oma mahdollisuus kuviin kuin meiltäkin uusien tuttavuuksian ja uudenlaisten kuvien tekemiseen. En minäkään aikatauluja ja sähköpostisompailuja ykkösmielihaluna tee vapaa-ajallani. Kaikille tapahtuu myöhästymisiä, tottakai, mutta mekin ilmoitamme ja pahoittelemme asiaa sen sijaan että jättäisimme kokonaan sanomatta asiasta.

Myönnän oman virheeni siinä, että en tajunnut pyytä osallistujien puhelinnumeroita viestitellessäni, mutta tähän kyllä tulee muutoksia tuleviin photoshootteihin, jälleen kerran. Koen kyllä silti itse, että kun viestissä on selkeästi sanottu shootin lähtevän kuvauspisteeltä, on sinne myös asiallista tulla ilmoittamaan, jos myöhästyy, ei ehdi, tai jokin muu asia estää tulemasta.

Photoshoottien peruuntumisesta syntyy tällaista laatutekemistä.
c) Hanna


No, kun tuo on vuodatettu ulos niin eipä kyllä jää harmittamaankaan. Kaikki viikonlopun vastoinkäymiset korvaantuivat tuhatkertaisina ihanien Karasunolaisten kanssa hengatessa ja shoottaillessa! Puhumattakaan kuvauspisteen vänkäriporukoista, tai photoshoottaajista. Tracon täytti taas kaikki odotukset vuoden sosiaalisimmasta viikonlopusta. 

Saatiin banderollikin yhteen kuvaan! Kiitos Kiyoko!
c) Creamchu

Kaikesta (jopa conirutosta) huolimatta on enemmän kuin hyvä fiilis Traconin jälkeen. Paitsi että Hotelli Rauttis (omistajat Sir Keke Simeoni Perälä ja Teppo Tulppu) tuntuu hirmu tyhjältä kun täällä on vakiasukkaat. Kaipaan coniin ja photoshoottaamaan! Ja Yukicon on samaan aikaan ihan hirveän kaukana ja silti hi-i-i-i-i-iiirvittävän lähellä. Yhyy, voisiko kaikki vain tulla takaisin tänne pitsaamaan.

Hah, ehkä ensi merkintä tulee olemaan niitä paljon mainittuja photoshootjuttuja! Seuraavaan kertaan siis, katsotaan milloin taas kerkeän tunteilemaan bloggeriin. Nyt eikun takaisin sänkyyn potemaan coniruttoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti