Tuskailija

Terve!

Olen Biitti, se jännä ihminen joka aukoo tänne blogiin milloin päätänsä, milloin sormiansa. Olen 20+ cosplayharrastaja, jolla on kokemusta harrastuksen parissa vuodesta 2006 eteenpäin. Blogi on ollut pystyssä vuodesta 2010.

Masokistin Muotokuva nimenä antanee jo mielikuvan myös itse henkilöstä joka kirjoittaa. Cosplay on tuskaa, mutta hienoa tuskaa! Ja tuskailu on tosi kivaa kun se ei ole niin vakavaa. Puvunteon voi ottaa vakavasti jos haluaa, mutta itsensä liian vakavasti ottaminen on pahasta. 

Blogaajasta on voinut kuulla ainakin sulokkaan tunnistettavan ääneni taannoisina vuosina Cosplaydeitti juontajana yhdessä Wempun kanssa, mutta eläkkeelle jäätyä hommasta sitä on tullut auottua päätään enemmän CFTn kuvauspisteellä. Olen se kuvauspistesetä, joka huutelee teille "tiivistäkää, selkä suoraksi, tissit tiskiin ja perseily seis!" kun tulette kuvailemaan. Jos ette näe minua kuvauspisteellä, juoksen luultavasti coni-infon, cosplay bäkkärin ja green roomin väliä. Kuvauspisteellä on parhaat bileet sekä komeimmat vänkärit!

Cosplaypuolella olen coneissa hääräillyt niin mammana, juontajana kuin tuomarinakin. Kaikki näistä olivat äärettömän mukavia kokemuksia ja niihinkin on edelleen kiinnostusta. Eli jos olet cosplayvastaava ja etsit jotain yllämainituista, hihkase taas, mä tuun jos vaan kerkeen!

Vastaavuus hommia on tullut tehtyä Tampere Kupliissa tallennepuolella, sekä FanFestissa cosplaypuolella. 

Cosplayta olen harrastanut paljolti vain omaksi iloksi, mutta välistä olen kokeillut kisaamistakin. Olen osallistunut Traconin lavapyörähdyskisoihin, mutta oma hyllyaarteeni on Nekoconista napattu hopeapokaali. Kisaaminen on edelleen mielessä ja tavoitteellisuutta olisi ihan kansainvälisiin rientoihin, mutta aika aikaansa kutakin.
 
Muita meriittejäni: naamani on kumia, lupaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti