lauantai 10. elokuuta 2013

PHOTOSHOOT & VIDEO: Esmeralda

Ja sitten asioihin jotka tekevät minut iloisiksi!

En ole valokuvannut kesäisen hääkuvauskeikan jälken yhtään mitään ja satuin vinkumaan asiasta AGlle, joka sitten tarjoutui uudestaan mallailemaan minulle Esmeraldana. Kuvia kun tuli vain niin ja niin paljon Pariisin reissulta (joita näin jälkikäteen katsottuna pitäisikin muokata uusiksi koska UGH Lightroom makes all the difference) joten oli ihan hauskaa kuvata ihan kotimaalla lisää.

Ja koska olemme hulluja valokuvausnillittäjiä, päätimme kokeilla onko Scott Kelbyn ohjeista mennä kuvaamaan auringonnousun jälkeen todella hyötyä.

Spoiler: ON. Niin hieno valo. Ja meininkikin oli aika hieno valvotun yön jälkeen. Ainoa huono puoli oli että päätimme tehdä tämän lauantai-sunnuntai välisenä yönä joten kello viiden ja seitsemän välillä törmäsimme kyllä vähän eri meiningeissä liikkuvaan jengiin. Huvittavasti kyllä vain yksi ihminen nyki poikaystäväänsä hihasta ja vinkui "Kato!" meidät nähdessään. :DDD

Kuvat otettiin Finlaysonin alueella ja sen takana sijaitsevalla Tallipihalla.


Huomaan omaavani jonkinlaista kasvo- ja lähikuvaorientaatiota mitä kuvaamiseen tulee. Vielä pitänee opetella asetusten käyttöä koska aika montakin kuvaa jäi liian pimeiksi joistakin seteistä, mutta pikkuhiljaa! Onneksi oltiin molemmat vähän mukavuusalueen ulkopuolella kun toinen on kerrankin kameran takana ja toinen edessä. :D Yhtä hämmentyneet ihmiset viideltä aamulla.

Olen myös tosiaan jo useampaan otteeseen täällä bloginkin puolella puhunut halusta tehdä vähän cosplayvideoita ja DUNDUNDUUN pääsin vihdoin kokeilemaan! En ollut suunnitellut yhtään mitään etukäteen, eikä AGllakaan ollut isoja visioita joten tämä tuli heitettyä varsin päästä. Seuraavalla kerralla kyllä olen yhtä kolmijalkaa köyhempi koska ARGH tuota käsien tärinää. Ärsytti editoidessa niin paljon!Videon tekeminen oli hauskaa ja haluaisin todella treenata videokuvaus- ja editointitaitojani, joten jos jollakulla on joitakin suunnitelmia, muttei kuvaajaa/editoijaa, täällä on yksi innokas tekijä! Tämän tyyliset videot, pienet hahmouskolliset kohtaukset, Vocaloid musavideot, lipsyncat, ihan mitä vaan, minä teen mielelläni!

Olen myös tosiaan tässä joulukuuhun asti käytettävissä Tampereen lisäksi myös pääkaupunkiseudulla työharjoitteluni takia, eli sieltäkin saa huudella! :3 Yksin, kaksin, isolla ryhmällä, kaikki käy!

4 kommenttia:

 1. Liikkuvaa kuvaa, liikkuvaa kuvaa <3

  VastaaPoista
 2. Ideoita videoista muttei kuvaajaa/editoijaa? Voi kuule, minulla on ideoita niin paljon, että joka ikinen joka on edes joskus harkinnut niitä kuvaavansa on juossut karkuun!

  Joten ilmoittautuisin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Hyvä kuulla, minulle voi pistää sähköpostissa tai facebookissa tarkempiakin ideoita mitä voisi olla mielessä ja voidaan katsoa sitten missä välissä onnistuisi tekemään ja missä kohteessa. :)

   Poista