perjantai 20. syyskuuta 2013

Attack on Feels - eli kuinka opin rakastamaan mustelmiaTracon oli ja minusta jäi vain märkä läntti tunteita ja itkua. Nyt ette saa conivideota, vaikka aionkin kysellä meidän Mikeltä jäikö conista käteen mitään videomatskua jota saisi leikellä. (Irene, katson sinua ja heiluttelen kulmakarvojani.)

Ja höpötän tähän vähän lisää koska blogger sanoo etten voi julkaista näin lyhyttä tekstiä. :D No, lyhyestä virsi kaunis; Tracon 2013 jäi ehdottomaksi conimuistojeni ykköseksi. Haluan kiittää vielä loppuun kaikkia ihania kehariystäviäni jotka kuvauspisteellä huolehtivat niin itsestään kuin myös minusta. Muistakaa lapset että verensokeri ei ole mikään vitsi ja sitä pitää tarkkailla, varsinkin jos on alttiutta heikotukseen! Pitäkää kaverista huolta vänkärihommissa ja komentakaa vaikka istumaan ja syömään jos ei mikään muu auta. Dimi, olit paras kuvauspisteen epävirallinen turvallisuusvastaava ja muonitusmies.


Onnea muuten uudelle WCS-parille, Ilonalle ja Hootille! Odottelen kisavideoita että näen nämä paljon kehutut karsinnat ihan kokonaisuudessaan!

12 kommenttia:

 1. Ihana merkintä, tuli itsellekkin kunnon dokidokit kun katsoi sun söpöä höpöttämistä<3 ;w;
  Ja olit ihana ja cool Erwin hnnngh en kestä?!
  Shoottaillaan mekin joskus yhdessä uvu
  stalkkeri kuittaa moi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii, ihanaa että joku muu jakoi siis dokini!
   TODELLAKIN. Eihän siinä ois mitään järkeä jos en stalkkerini kanssa kivaisasti shuuttailisi. Näytetään sit tosi strategistisilta ja fiksuilta ja piirrellään hassui kuvii johonkin karttaan.
   Kiitos kehuista! ;_;

   Poista
 2. *Valuu lattian läpi maan keskipisteeseen* Noi kehut.. Kauheata... Meinasin jo siinä vaiheessa kuolla kun huusitte siellä kuvauspaikalle tultaessa että coni seis :'''D Teilläki oli niin mahtavat cossit ja sit olitte niin kivoja ja asdfghjk. En oikein tiedä miten reagoida... Kiitoksia ihanasta conista~~ <3 Turbo hiipii pois~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii, ihanaa! <3 Hienoa että kehut kelpasi, mutta ette oikeasti ymmärräkään miten iso juttu Prätkähiiret on kuvauspisteporukalle. On itsekin pitänyt kolmeen pekkaan joskus vetää kavereiden kanssa Prätkisryhmää, mutta parasta oli oikeasti sen sijaan NÄHDÄ ne ja vielä noin hyvin tehtynä ja AAAH.

   Sallikaa minun suudella häntiänne ja ihailla. Olitte sitäpaitsi vielä kaikenlisäksi ihanan IC ja äääää. Kuolema. Fanitus. Flail.

   Poista
  2. o//////o *nolostunutta mutinaa ja epämääräistä käsi heilutusta* Mut teijän puvut! Ne oli loistavia ja ja ja te ootte niin hyviä ja ja ja kivoja jajaja mie oon vaan tällainen epämääräinen kiusallinen hiippari. I am not worthy of your kisses or praises! Miun tässä pitäisi palvoa maata jalkojenne alla! (Jota kyllä harrastin hyvin paljon kun kävitte meijän kimppuun mutta kun oon kiusallinen tatti niin en saanu mitään suustani irti.)

   Poista
  3. Höpsistä höpön, tässähän punastuu kun saa tuollalailla kehuja! ;n; Kiitoksia hirveästi kaikista kehuista ja ei yhtään vähätellä niitä omia pukuja siellä; eeppisintä shittiä ikinä ja äääää!

   HEI jos teitä kolmea muuten kiinnostaa tehdä jotain videontapaisia tai photoshuutata omia asujenne niin mua voi häiritä videoideoilla ja AG taatusti valokuvaa enemmän kuin mielellään myös!

   Poista
  4. Olet ansainnut kaikki kehut <3 *kumartaa syvään* Olette liian ihana ;__; Ihanaa oli pitkästä aikaa noin hyvä henkinen coni ja ilman siunlaisia ihmisiä se ei olisi mahdollista <3

   Liian ystävällistä edelleen ;___; Meikä infoo loppua porukkaa tästä~ Me ollaan hiukan hajaannuttu vaa ympäri suomee~

   Poista
  5. Voi apua, kiitoksia! Ihanaa että ihmiset vielä oikeasti pystyvät ottamaan kehuja vastaan ja keskustelevat pelkäämättä. :D

   Hahaaa, ihanaa! <3 Ei haittaa lain, aina näin pienessä maassa jotain keksitään!

   Poista
 3. Pääsin nyt vihdoin tutustumaan tähän merkintään, ensimmäinen yritys kun oli sen verran kehno (tai sitten vaan lounasravintola ei oo paras paikka videoiden katsomiseen :,D) Mutta olen siis täysin samaa mieltä Suomen Snk fandomista, kaikki ihmiset on ihan parhaita~ Ja fanitan kyllä edelleen teidän kuvauspisteeläisten cosseja ;W;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan älytöntä kuinka ihanaa porukkaa Traconissa oikeasti oli, I don't know if there's something in the water vai onko koko fandom oikeasti vain näin ihana ja aaaaah. <3
   Voi eäääh, lähetän kehut kaikille eteenpäin kivasti! ;w; <3

   Poista