keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ajattelin lapsia

Kukkahattutäti Biitti halusi kommentoida Frostbiten muuttumista K-18 tapahtumaksi. Tulokset alla.Minulla oli 30 minuutin video. Tässä kaikki oleellisin. Sanotaanko että sain taas ikävän muistutuksen siitä, kuinka tällä skenellä on tapana jakaa harrastajansa "meihin ja niihin".

Tämä ei ole linjaus Desuconia kohtaan, vaan harrastajakuntaa kohtaan. Herranjumala, käyttäytykää. Muuten pistän seuraavaan videoon oikeasti kukkahatun päähän ja tärisytän teekuppia pikkurilli pystyssä.

Allekirjoitan pitkälti kaiken tästä tekstistä. Joten lukekaa se, jos minun mielipiteeni enemmän kiinnostaa.

4 kommenttia:

 1. Jep. Samaa mieltä. En ymmärrä, miten mukamas alle 18-vuotiaat ei voi käydä akateemista keskustelua? Miksi tälläisessä harrastuksessa tulisi erotella toisia vain iän mukaan. nim. Lukion sijaisopettaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että moni muukin on huomannut tämän järkyttävän käytösvirheen ihan molemmilta puolilta. Lähdin tekemään videotakin ihan sen takia, kun monet tuntuivat vain olevan sitä mieltä että nuoriso nyt vaan taas ylireagoi koska nuoriso.

   Itsehän olen sitä mieltä, että on ihan oikeutettua järkyttyä näinkin radikaalista muutoksesta, varsinkin kun muutos tehtiin tapahtumalle joka alunperin oli nimenomaan tarkoitettu aloittelijoille ja osallistuvaksi tapahtumaksi. Jotkut nuoremmat harrastajat ovat toki reagoineet hermostuttavan aggressiivisesti, mutta se että nämä kypsemmät aikuiset vastaavat samalla tavalla takaisin on täysin käsittämätöntä.

   Ikärajapäätös on nyt tehty ja sitä ei voida muuttaa, tässä vaiheessa parempi vain toivoa että kohu laantuu ja harrastajat tajuavat käyttäytyä taas ihmismäisesti asian kanssa, varsinkin kun Desucon on vastannut saamaansa tulikiven katkuiseen palautteeseen hyvinki asiallisesti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä että lyhyt ja ytimekäs mielipidekin aiheuttaa hyväksyntää! :3

   Poista