keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Desucon ja AAAAAAAAA ;__;

Desusta ei jäänyt kyllä paljolti conina käteen. Se ainoa ohjelma, missä piti käydä EC-karsintojen lisäksi (Cosplay ja Photoshop) jäi käymättä koska nälkä ja työpäivän jälkeinen väsymys huusivat ruokaa ja romahtamista ilmapatjalle. Töitä tuli tehtyä ja ympäri conia tuli juostua. Kuvauspalvelun kävijät olivat taas verrattoman ihania, varsinkin jokainen Välähdykseen osallistunut! Tässä vihdoin ja viimein aletaan saamaan Tampere Kupliin sato, että nyt uudet Desuconin kuvat julki, joten kohta pääsee katselemaan millaista jälkeä meillä Välähdyksessä nykyään tosiaan tehdään. :3

Conin järjestelmät toimivat ja Green Roomissa oli jatkuvasti kahvia, leipää ja muuta syötävää nälkäisille työntekijöille. Iloitsin myös mehuista ja sitruunaylläreistä. Sunnuntain työvuoroa myös paransi iloinen näky, Brianin elämä Green Roomin isolla skriinillä. *3* Katsomaan ei ehtinyt, mutta oli ainakin iloinen mieli takaisin kuvauspisteelle mennessä. Ja hyvät ruoat Lastussa ovat varmaan paras asia Desuconin työvoimana olossa.

Eräs asia jäi tosin kuvauspisteen työskentelijää mietittymään, nimittäin tilojen käytännöllisyys kakkoskerroksen nurkassa. Meidän lisäksemme nurkkaa asuttavat karaokepiste, SPRn piste, että sekapukuhuone. Itse olen ainakin huomannut nurkan ruuhkautuvan tiettyinä aikoina todella pahasti, mikä tekee tilassa liikkumisesta vaikeaa. SPRn työpisteelle ei siis hätätilassa pääse välttämättä kovin hyvin. Meidän puolestamme karaokehuoneen meteli saattaa joskus vaikeuttaa työntekoa ja jonot taas tekevät epäselväksi kuka on tulossa kuvauspisteelle, kuka karaokeen, kuka katsoo kuvia skriiniltä ja kuka yrittää epätoivoisesti päästä pukuhuoneeseen.

Tilanne on toki hankala, koska kuvauspiste on ainakin parhaassa mahdollisessa paikassa, karaokehuonetta on jo kertaalleen siirretty parempaan osoitteeseen ja pukuhuoneiden määrää ei voi vähentää. Tässä olisikin kenties enimmäkseen haastetta tuleville tilavastaaville.

Ja sitten itse blogin aiheesta, eli cosplaysta. Enimmäkseen EC-karsinnoista.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ;;;________________________;;;

^Yleinen fiilikseni kisan aikana, palkintojen jaossa ja koko ilta sen jälkeen. Aivan UPEA kisa ja aivan sika upeaa kun omat suosikkini pääsivät palkintosijoille! Onnitteluita ihan hirveästi Hironille, Umille ja
Pumpkinille! Olin ihan hirmu tunteellinen kuvaustäti ja tirauttelin kyyneleitä ja kiljuin nolosti kun palkintoja jaettiin. (vähän saatoin myös hypellä penkissäni, anteeksi takana istuneille) Sitä lähes mammaantuu kuvauspisteellä kun näkee kisaajia juuri ennen harjoituksia, joskus jopa jo pukeutumisvaiheessa ja tärinät on itse kullakin koko ajan.

Niin ja se juontaja oli kans aika kiva. Sil oli kiva diskopallo ja tuulikoneet. Mut Rimppu hei, eiks me sovittu et siemennysvitsit jää mulle? ;( Olen myös esim. katkera etten päässyt näkemään esityskisan juontoa ja kuumotus Yojia. Nyyh.

Niin joo! Kuvaajana annan plussaa siitä, että tällä kertaa läheskään yhtä paljon kisaajia ei ollut hukassa kuin ennen, vaikkakin pari eksynyttä lammasta joukkoon mahtui. Sibeliustaloa ympärijuostuani totesin, että ensi vuonna olisi aika bueno saada pelkkien hahmojen, nimien ja numeroiden lisäksi myös jonkinnäköinen kuva kisaajien asuista. Cossaajat ainakin löytyisivät helposti!


Sitten lopuksi saatte taas videota. Koska kuvasin paljon. Ja jos joku aikoo kysyä biisistä, vastaan vain; minulla oli viisi mp3sta koneellani. Tämä oli paras. En kadu mitään. Koska Mamma Mia.


4 kommenttia:

 1. Hahahahahahahahaha! :D EC-kisassa ne teidän takana istuneet taisimme olla me :B Täytyy myöntää, että hieman meinasi hihityttää etupenkin hihkaisut ja tutinat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei teitä raukkoja! :''DDD Anteeksi hirveästi, kenenkään ei oikeasti pitäisi katsoa mitään elokuvia tai cosplaykisoja minun kanssa kun olen niin eläväinen katsoja! Hyvä että sentään huvitti eikä ruvennut kyrsimään!

   Poista
 2. ILMEET! Olipas ihanaa nähdä videokuvaa kuvauspisteeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauspiste - heiluvien käsien ja derppaavien naamojen koti.

   Kiva kuulla että video viihdytti, pitää kuvata sit enemmän seuraavalla kerralla! :3

   Poista