torstai 20. kesäkuuta 2013

COSPLAY 2.0, eli kiitti muroist Haziz

Oletteko koskaan pysähtyneet kesken reffien selailun miettimään, mitä tekisitte, jos nämä tiedostot vahingossa katoaisivat?

Itse olen ja jouduin ihan vastikään sen karmean totuuden äärelle. Olen tietokonetta putsatessani onnistunut vahingossa poistaman koko cosplaykansioni. Siellä menivät kaikki vuosien aikana kerätyt reffit, vanhat ja uudemmat WIP kuvat, tusinoittain tutoriaaleja jotka on saatu neulaa heinäsuovasta etsimällä, meikkitestejä, jonkin verran valokuvia ja sitäkin enemmän suunnitelmia.

Omaksi onnekseni olen aina säilyttänyt photoshootit valokuvien kanssa samassa kansiossa.

Oli hämmentävä hetki todeta, että teki mieli itkeä ja vetäytyä sikiöasentoon, kun tajusi poistaneensa jopa 4 vuotta vanhoja webcamkuvia vanhoista cossin osasista. Kyllä minä taidan tästä harrastuksesta todella todella todella paljon tosiaan välittää, kun itkupotkuraivari on lähellä tuollaisen lokikirjan kadottamisen jäljiltä. ;_;

And I never forgot, and I never forgave.

Peruspositiivisena ihmisenä kuitenkin totesin, että tätähän minä taisin kaivata. On jo pitkään tuntunut, että on aivan liikaa suunnitelmia ilman etenemistä, liian monta rautaa tulessa, liian paljon pukuja joita en ehdi tehdä. Rakas koneeni (Haziz nimeltään, koska miksi muuksi sitä uutta Asusta kutsuisi) päätti huitaista kaiken pois ja pistää minut muistamaan vain ne tärkeimmät, jotka juuri nyt ovat tehtävälistan kärjessä.

Ehdin jo tekemään kolme kansiota puvuille joihin kankaat ja suunnitelmat on, blogia selatessani muistin ainakin viitisen lisää, mutta... No, taidan jättää vielä reffien etsimisen sikseen ja keskityn tyhjentämään kangas/peruukkivarastoja ennen kuin teen mitään uusia suunnitelmia. Koska moinen kansioiden menetys sai kädet tarttumaan entistä innokkaammin pukuun, joka on odottanut jo kauan valmistumista.Ihanin Euppisein, miten olen sinut unhoittanut. ;_;


Nyt on tosin ihan eri mielikin cossien tekoon. Kesäharrastuksena tämä on nimittäin ihanin ja talvella taas stressaavin koskaan. Minähän pusken tämän puvun valmiiksi vielä tämän kesän ruusuille ja menen kuvaamaan Arboretumiin upeita kuvia, koska tahdon. Ehkä Euppi sitten ilmestyy johonkin coniin, ellei prinsessamekko ole liian jäätävä pukea päälle.

Audreykaan ei ole kyllä unohtunut! Neidillä on uusi "kiva ois" -tavoite Traconiin, eli pääsee ompeluksille heti arvon prinsessan jälkeen. Haalarissa luulisi nimittäin kuvauspalveluylivänkärinäkin hommien hoituvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti