torstai 31. toukokuuta 2012

Vapaa-aika on yksisarvinen

Hepskukkuu, intouduin tässä yön pimeinä tunteina vähän kirjoittelemaan teillekin. Kevät, kuin koko vuosi, on ollut aika rankka koulun osalta (siis enhän koskaan lapo itselleni liikaa töitä), mutta nyt kevään taittuessa kesäksi näyttäisi helpottavan. Juhannukseen asti kyllä riittää silti töitä ja opintopisteitä on hankittava heinäkuultakin! (ne hommat sentään eivät vaadi koneen äärestä poistumista)

En tiedä onko tämä minulla joku jokavuotinen tapa, mutta tuntuu että Desucon hyppää niskaan aina nurkan takaa. Silleen JEE toukokuu, kesä tulee OHO CON. Kai huomaatte mitä yritän tällä nyt vihjata?

Siis tä. Biitti. Eksä vieläkään saa sun cosseja valmiiks.
NO EN! 8D

Stocking ja Euphemian prinsessapuku siirtyvät siis näin ollen jälleen eteenpäin cossiaikatauluissa. Tässä ajassa ei vain loihdita lolitamekkoa ja juhlapukua, ei minun tahdilla ja jaksamisella. Juuri nyt tarvitsen enemmän aivovapaata, helppoja ja mukavia pukuja joita en ole suunnitellut koko vuotta.

Siksi onkin hyvä, että cossikansioistani löytyi yllättävää kyllä parisen pukua, jotka oikeasti ovat helppoja ja kivoja.


Coniin siis toivottavasti ilmestyvät Paprikan Tri Chiba, sekä Disneyn Tarzanin Jane. En voi sanoa näistä naisista kuin ah, ihanaa. <3 Tarzan elokuvana on jotain lapsuuden klassikoita, Jane ehdottomasti suosikkejani Disneyn hahmoista ikinä ja Paprika taas on myöhemmällä iällä noussut yhdeksi lempielokuvistani. Eikä Chiba tosiaankaan sijoitu lähellekään pohjaa lempinaishahmoissani.

Näiden lisäksi tulen korjailemaan Euphemian casual mekon, koska haluan päästä EuppiSussuilemaan Ryzz-ritariseni kanssa. : | Euppi saa uudet kutrit, istuvamman mekon, uudet korvikset, meikin, parannellun korsetin ja uudet kengät. 

Chiba on tällä hetkellä kenkiä vaille valmis. En välttämättä tule saamaan valkoista takkia aikaiseksi coniin mennessä, mutta jos aikaa vain jää niin yritystä ainakin on. Totesin kuitenkin mielummin antavani itselleni löysää asian suhteen.

Jane ei ole vielä päässyt edes alkuun muuta kuin "AH IHANAA, TAHDON HETI <3" -ajatuksen voimin tilatun peruukin osalta. Peruukin kanssa pidän sormia ristissä, että se ehtii ennen Desun alkua, jos ei, saan jotakin korvaavaa lainaan kaverilta. Kunhan Euphemian mekko on korjailtu, lähden kokoamaan Janea.

Ja nyt, ei muuta kuin toivomaan että Tampereen kirpparit lahjoittavat minulle nätit mustat sekä punaiset avokkaat, että peruukki saapuu yllättävän aikaisin ja että kaikki valmistuu. Koska pitkästä aikaa minä NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN haluan tehdä nämä puvut.

Onnea kaikille muille Desuun valmistautuville, erityisesti ECC-kisaajille. Tuun yleisöön laiskottelemaan ja viihdyttämään itseäni sillä silkalla ajatuksella, etten itse ole vielä noin hullu. :-D


PS. Joo, muakin hämmentää tää hameiden määrä.

2 kommenttia: