torstai 17. toukokuuta 2012

Huomioikaa minua!

Kattokaa, tein uuden ulkoasun. Eikös ole hieno. Juu, kyllä on. Kivasti tuollainen syvällisen tuskastunut ilme blogin yläpuolella, mutta tällaiset mukavan rauhoittavat ja iloa tuovat vaaleanpunaruusuiset värit. Juu-u. Kyllä nyt kelpaa. Ainakin hetki.

1. En kestänyt katsella J.D.n homohameen vihreää enää yhtään kauempaa.
2. Oli tylsää, muokkasin kuvia.
3. Enkö sanonut jotain ulkoasun muuttamiseen viittaavaa? No ni, sitähän minäkin.

Mitäpäs sitten.
... ... ...no eipä paljon mitään!

Olen cosseja tehnyt. Vähän. Ihan kivasti silti. Tällä hetkellä valmistumista tosiaan kovasti yrittävät Code Geassin Euphemian prinsessamekko ja Panty & Stockingin Stocking, lolitamekossa tottakai. Nämä molemmat nyt aikataulujen venymisestä johtuen tähtäävät seuraavaksi Desuconiin, mutta en mene yhtään vannomaan että molemmat sinne päälle ehtisivät.

Niin ja koska Tampere Kupliissa päätin olla laiska ja pukeutua silti hassusti, oltiin ovelia AGn kera ja tehtiin omista hahmoista cossit! Kätevää! Ja joku jopa pyysi kuvaa!

"Onks noi jotain gootteja?" (kuva c) Eevi)Pakko sanoa että kokemus oli monella tapaa viihdyttävä. Helppoa cosplayta on tullut kaivattua jo pitkään ja Heng (kyllä, hahmolla on myös nimi) oli jopa niin mukava, että halusin oleskella asussa ihan ylimääräistä. Suosittelen kyllä OC'n cossaamista jos niitä sattuu olemaan. Se pistää miettimään kunnolla hahmon ulkonäköä, pukeutumistyliä ja pikkuyksityiskohtia, sekä syventää sitten suhdetta kun poseeraat kuviin kuin hahmo tai ylipäätään esität ja kuvastat hahmoasi. 

Hengistä en sen enempää rupea latelemaan mitään muuta kuin kyllä, se on mies, sen kuuluis näyttää kettuuntuneelta kiinalaiselta ja kyllä, rakastin suuresti silmälapun pitämistä. Päivät sujui ihan hyvin mutta kun pääsi kotiin vaaka-asentoon, oksetti. 8D

Voisin joskus runoilla omien hahmoen cossaamisesta vähän enemmänkin, (koska todellakin tulen tekemään sitä lisää) mut nyt on vähän myöhä sellaiselle. Teki vaan mieli koeajaa uusi blogger ja uusi ulkoasu. Derp.

Aivojumpaksi tosin voisin heittää nakin lukijoille. Onko teillä omia hahmoja? Cossaisitteko niitä? Miksi, miksi ei? 

Ja onko teillä kiireitä? Mul on! Whinetkää kommentteihin myös niistä niin kaikille tulee parempi olo!

Lukemisiin.

2 kommenttia:

 1. On omii hahmoi, cossaisin, enkä ymmärrä niitä jotka vikisee ettei OC:n cossaaminen ole "oikeaa cosplayta" (vielä vähemmän niitä, jotka perustelevat tätä sillä, että "kun eihän kukaan ees tunnista sua"...). >:c
  Ai nii, meinasin jo julkaista kommentin kun muistin että piti perustellakin. Käsittelit kyllä aika hyvin jo noi omatkin ajatukset: omaa hahmoa pukuilemalla saa syvennettyä suhdettaan hahmoon, plus saa hyvällä omatunnolla olla vähän laiska - tai vaihtoehtoisesti pääsee käyttämään luovuuttaan tavalla, joka "valmiiden hahmojen" cosplayaamisessa ei onnistu.

  Lol whineen sitä kun mul on liikaa aikaa enkä osaa käyttää sitä järkevästi!

  btw, tykkään blogin uudesta ilmeestä *u*

  VastaaPoista
 2. Vastaus liialliseen aikaasi on siis: tee oman hahmon puku! Helppoa ja hauskaa ja kivutonta!

  Itse olin tämän viikonlopun Kikuconin lauantaillakin oman hahmon puvussa ja haastetta sai tällä kertaa peruukin muokkaamisessa. Designit on omassa päässä myös sieltä vähän koreammasta päästä joidenkin hahmosien kohdalla niin kyllähän näistä paljonkin luovuusruokaa saa aikaan! Suosittelen! :>

  Kiitoksia~ *w*

  VastaaPoista