tiistai 3. tammikuuta 2012

Morso teille kaikille!

Toisin sanoen minä vahingossa blogihiljaisuus ja 30 muuta hienoa tarinaa.

Top 3 syyt miksi en ole päivittänyt
1. Koulu
2. Elämä
3. Laiskuus.

Mutta se siitä! En kyllä lupaa aktivoituvani nyt niinku ihan hurjasti koska yleensä lupaukseni ovat yhtä tyhjän kanssa ja päädyn kirjoittamaan jostain ihan muusta kuin mistä oli tarkoitus! (lukekaa: ei, ette saa enää tässä vaiheessa mitään Gaala-raporttia kun en vaan jaksa, kaikki tietänee jo et ei ollu mikään paras tapahtuma) Tällä hetkellä blogaaminen ei vain yleisesti ottaen hirveästi kiinnosta kun ei ole hyviä ideoita kirjoituksiin ja olen vähän menettänyt kiinnostukseni turhien "hei lol kattokaa kun en oo saanut paljon mitään aikaseks mut EES JOTAIN!" -WIP merkintöjeni tai "hei arvatkaa mitä ajattelin vääntää hermot riekaleina ens vuonna!" -postauksieni kanssa. Ei oikein enää irtoo. Ainakaan just nyt.

Mutta, koska olen jänkkäpää en aio hirveästi pyydellä anteeksi omaa laiskistumistani, kun siihen ovat valitettavasti vaikuttaneet asiat, joita en ole voinut kuitata vain olankohautuksilla ja korvan kaivamisilla. Eli kyllä te merkintöjä saatte niin kauan kuin minulla on kirjoittamisen aihetta. Sitten kun on oikeasti saatu jotain aikaiseksi tai on vaan sellainen ~*fiilis*~ että nyt tulee tekstiä. Niinkuin nyt. Pitänee oikolukea tämä pari kertaa, että kehtaa oikeasti julkaista. :D

Ajankohtaisemissa aiheissa:

Ilmeeni kun muistin Frostbiten olemassaolon joulukuun alussa.

Minullahan oli siis pukusuunnitelma. (vihje kuvassa) No, yritys Frostbiteen valmistumiseen oli vielä jouluun asti aika hyvällä mallilla, kunnes joku minua fiksumpi totesi, että jos nyt ei jaksettais. Ei sit jaksettu, vaikka vähä harmittaa. Toisin sanoen tulette kyllä näkemään kauniin kuminaamani Frostbitessa (kun sinne sain porukalle majoituspaikankin kerta taisteltua), mutta ette tule näkemään mitään ultraspessuhienooihkuu uutta asuani jota oon suunnitellut jo kuukauden päivät.
TL;DR; ULIULIUU EN SAA COSSIINI VALMIIKS, PISTÄN JOTAIN MUUTA PÄÄLLE. (cossi valmistuu silti, perkele)

Frostbitessa tulen luultavasti pyörimään taas päätä pidempänä Ryuujin kengissä, toisena päivänä vetäisen ehkä päälle jotain kaapista repäistyä. Vapaasti voitte arvailla mitä se on, mutta epäilen vähän ettei kukaan arvaa edes paikan päällä. Vinkkejä ovat makeet aurinkolasit ja mauton solmio. Ja tyylikäs tukka. Aika hienot vinkit, eiks je?

Kolmantena mainintana voisin ehkä itsekin vetäistä jotain uuden vuoden pätkää ku se on nähtävästi nyt joulukalentereiden jälkeen kuuminta hottia, mitä voi blogiinsa tehdä.

Vuosi 2011 tiivistettynä: löysäilin ja stressasin vuorottain, kävin kisaamas, sain palkinnon, huomasin et vänkäröinti on ältsin kivaa. Jee!

Vuodelle 2012: Neljä asua suunniteltuna, kaikki ihan kesken. Tulen pyörimään ainakin nyt Frostbitessa, Kuplivaisessa, Desuconissa ja Traconissa. Asujen teon suhteen muistutan itseäni siitä että Metson kirjasto on paras. Ja Burda. Aikataulujen tekemisessä voisi myös tarkentaa vähän lisää.

Uuden vuoden lupaukseni ei tosin käsittele cosplayta suoranaisesti millään tavalla. En ole ennenkään pahemmin lupauksia tehnyt uutena vuotena, mutta nyt tein. Tänä vuonna annan itselleni enemmän vapaa-aikaa. Ja minäaikaa. Jos se tarkoittaa cossilaiskottelua ja blogihiljaisuutta niin se on vain ihan hyväksi.

Palatkaamme siis astialle kun saan tehtyä tätä järkevämmän blogitekstin. Siihen asti, katotaan keksinkö Frostbitesta mitään järkevää sanottavaa!


PS: Jos teil ei oo muuta tekemistä niin ilmoittautukaa mun ja Wepin cosplayesitystyöpajaan Frostbiten sunnuntaiks niinQ. Mekään ei oteta itseämme kovin vakavasti.

2 kommenttia: