sunnuntai 9. lokakuuta 2011

"AI NII ne Toradora! -kuvat!"
Tavallisuudesta poiketen aloitan blogimerkinnän videolla, ihan vain koska, no, tätähän tässä nyt on luvassa ja Toradoran opening on kenties pahimpia korvamatoja mitä tiedän. Halusin päästä fiiliksiin tämän photoshoot postauksen kanssa ja mikäs sen parempi tapa kuin kuunnella musaa.

Ja edelleenkin olen sitä mieltä että Toradora on parhautta ja ihanuutta ja kaikkea muuta. <3 En ikinä uskonut pitäväni tämän tyylisestä animesta näin paljon, mutta sen ihanempaa saada uusia kokemuksia.

Ja kuten arvattavissa oli, perässä seuraa photoshoot kuvia! Käväisimme Traconin jälkeen aika piakkoin AGn kanssa kuvailemassa Ryuujin ja Taigan mutta öhöhöhö olen ollut laiska ja samaan aikaan kiireinen ja stressipallo ja syyslaginen että eipä tullut päivitystä ennen tätä. Mutta nyt saatte kuvia, olkaa hyvät!

Aisaka Taiga - AG
Takasu Ryuuji - allekirjoittanut
kuvat c) AG ja kaukolaukaisija, uusin paras ystävämme <3 (pari hassua kuvaa allekirjoittaneen tassusta)
En edelleenkään ymmärrä miten minusta saa tällaisia kuvia. 8-D Oon ihan varma että AGn Canoni muokkaa mun naamaa jotenkin bishimmäksi.
Kattokaa nyt kun se on luttana. ;___; <3


Ajgbdskvbkbb minä en edes, en saa tykätä naamastani näin paljon. DDDD8Ihan selkeesti hahmouskollinen pään kokoinen pituusero. Eiks?


Sellaisia kuvia. Itse tykkään hirmuisesti näistä kuvista. Plus kuvausreissu oli hauska, että sitä suuremmalla syyllä itse kuviakin katsoo tyytyväisenä. Ehkä joskus näillä tulee otettua toinenkin kuvausreissu, sitä harvoin kun muistaa kaikkia hyviä ideoita yhden kuvausreissun aikana. Plus Taiga ja Ryuuji on niin kiva pari kuvata. ;u;

Ja koska rakastan randomkuvien läpikäyntiä ja kuvasarjojen tekemistä:


Ihan itkettää miten se aina meneekin näin että vahinkokuvat on niitä hahmouskollisimpia.


Ryuujista vielä sen verran, että olen kyllä hämmentävän tyytyväinen asuun edelleen. Hahmokin kun on niin lähellä sydäntä (vaikka joidenkin mielestä Ryuuji on aika omituinen hahmo tuntea samaistumista, EN YMMÄRRÄ MIKSI) niin eiköhän poika saa pari uutta käyttökertaa ensi vuodenkin puolella. Silloin joudun ehkä tosin istuttamaan takkia vähän paremmin ja vahvistamaan kaulusta, mutta muuten olen hyvin tyytyväinen. Kiva perusasu, kierrätettävissä, tätä lisää!

Mitäs muuta sitten blogaajan elämään? Kiirettä tosiaan pitää koulun puolesta, mutta tulen kyllä näyttämään naamani Gaalassa tässä kuussa. Traconiin aiottu Oz siirtyikin sinne ja sen jälkeen pitääkin alkaa keskittymään vuoden 2012 cosseihin. Matskuja olen nyt syksyllä niihin kaikkiin ostellut innolla ja tarkoituksena olisi yrittää saada ainakin Frostbiten asu ennen vuoden loppua valmiiksi. (jopa puolitoista kuukautta ennen tapahtumaa, WHAT IS THID MADNESS) Seuraavassa merkinnässä siis luvassa paljastuksia, pohdintoja, ehkä hiukan jopa WIP:tä? Saa nähdä millä fiiliksellä olen. Gaalastakin tulen luultavasti raportoimaan ennen sitä, mutta oh well. 8D

Näkemisiin, muistakaa hyödyntää ruskaa kuvaamalla ennen kuin se kuihtuu pois! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti