sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Herwoodin metsissä tapahtuu

Lupasin photoshoot kuvia, te saatte photoshoot kuvia.

Viime sunnuntai meni Tampereella photoshoottauksen merkeissä Ewwun ja AGn kanssa. Traconissa käytetyt Trinity Blood puvut olivat tosiaan lähes täysin vailla kuvia, joten asia piti korjata mitä pikimiten. ...eli siis lähes tulkoon kolme kuukautta tapahtuman jälkeen, bravo. Eipä sillä, ainakin puvut olivat vähän säähän sopivampia ja kuvista tuli varsin nätisti ruskasävytteisiä.

Päädyimme kuvailemaan Hervannan kirkolle, joka... no, omasta mielestäni nyt erään tutun sanoja lainatakseni on kyllä lähempänä pyhäinhäväistystä kuin kirkkoa. Mutta eipä mitään, punatiilet sopivat paljon paremmin Rosenkreuz uniformuille kuin skeptisyydessäni ajattelin. Tiedänpähän että Hervanta punatiilen luvattuna maana ei ole mikään paha paikka kuvailla.
Ylilempparikuvani koko shootista. <3Jään tuijottamaan tätä kuvaa aina. Ei, en pelkästään itse kuvan takia vaan ripsieni takia. Koska jösses sentään, nehän näyttävät jopa olevan olemassa. (nimimerkki olemattomaripset.com)


Nämä kuvat ovatkin olleet esillä jo AG blogissa, mutta äsh kun ne ovat minustakin niin kovin kivoja, niitä ei voi pistää internettiin tarpeeksi. Ylemmät ovat tosiaan arvon neidin muokkaamia, mutta koska kuten yleensä löydän aina sellaisia kuvia joista pidän vain syystä X pääsin itsekkin vähän shuuppailemaan. Osa on muokattu GIMPillä (ei enää ikinä kiitos) ja osa Photoshop CS2:lla. Käytin vähän erilaista muokkaustyyliä mihin olen tottunut, enkä ole ertyisen pettynytkään tuloksiin. Tarvitsen kyllä vähän harjoitusta terävöittämisen kanssa, omasta mielestäni jotkin kuvat menivät vähän liiallisuuksiin. Itse kun tykkään yleisesti ottaen melko luonnollisesta muokkaustyylistä.Tappelin itseni kanssa siitä lähtisinkö muokkaamaan tätä kuvaa, koska perusperiaatteeltaan se oli alkuperäisessä muodossa suht. epäonnistunut ylivaloittumisineen. Päädyin sitten kuitenkin tappelemaan sen kanssa ja olen suht. tyytyväinen lopputulokseen.
Ja koska lupasin aikaisemmassa herpderp merkinnässä pyhästi pistäväni tuleviin photoshoot merkintöihin LISÄÄ herpderp kuvia:


...en oikeasti osaa eikä minun kai ole tarviskaan selittää.Bileet kameran edessä 24/7 vol. 4995958


Ordenilla on tasan kaksi pääsyvaatimusta - mieltymys mustaan ja kung-fu taidot.


Kerrankin joku muu tekee naamanvääntelyn puolestani!


...ei huolta, osaan sen silti aika hyvin vielä itsekin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ehkäpä ensi kerralla pääsen pälättämään jotain ihan asiaakin.


Dietrich - Allekirjoittanut
Isaak - AG

Kuvat - Eewi
Muokkaukset - AG och minäminäminääh

2 kommenttia:

 1. biitti. rakastan siun ilmeitä, ihan tälleen btw : DDD.

  Ei sillä, hyvin kivoja kuvia tullut teiltä<3

  VastaaPoista
 2. @Lirlys
  Kiitti Lirppa-beibe. <3 Se on hyvä että muutkin kuin vain minä nautin naamanvääntelystäni~ AGkin taisi sanoa että joistain kuvista sais aika hienon GIF-animaation kun minä oon joka kuvassa erilailla ja AG posettaa kuin patsas. 8DDD

  Kiitos, kiitos~ <3

  VastaaPoista