perjantai 22. helmikuuta 2013

TEIN ASIAN!


Sain vihdoinkin kunnollisen videonmuokkausohjelman koneelleni ja huomasin samoihin aikoihin et hei, mullahan on kivasti yli 70 lukijaa! Ootte ihanii, saatte siis tällasen! Koska olen esim. ikuisuuden halunnut tehdä jonkinlaisen conivideon, eli matskua löytyi viime vuoden coneista ja cosseista mukavasti. Tässä siis näkyilyjä minun conivuoteeni 2012, nauttikaatten.

Musiikkina RuPaulin The Beginning, koska se on ihana. 
Ja kaikkien pitäisi kuunnella enemmän RuPaulia.

Ja taidan taas nyt pyhästi yrittää kuvata kaikissa tapahtumissa videota niin voin tehdä väh. uuden tällaisen ensi vuonna kun tulee tylsää. 

8 kommenttia:

 1. Yks sana: LISÄÄ!!!! ja ihan liikaa huutomerkkejä perään.
  Mua on aina harmittanu, ettei suomalaiset kuvaa convideoita :( Aina saa tyytyä kuvavideoihin ja ne on niin tylsiä! Videoo on niin paljon kivempi kattoo... tai siis kuka haluis istuu leffassa kaks tuntii ja kattoo kun kuvat pyörii näytöllä öö 2 sek. per kuva? No ei kukaan! Videomatskut kunniaan myös Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että oli noin mieleen! :D Pakko tehdä tällaisia sitten vähän useamminkin, kun pitäisihän tuota nyt opintojenkin puolesta harrastaa. Ja olen täsmälleen samaa mieltä, video on yleensä huomattavasti mielenkiintoisempaa katsottavaa kuin kuvat.

   Poista
 2. Mikä ihme oli se loota täynnä rumia peruukkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin UFFin alakerrassa sijaitseva tarjousloota täynnä rumia peruukkeja. Aiheutti Chibiconin työntäyteisen kuvauspalvelun jälkeen paljon hupia.

   Poista
 3. apua kun tuli niin hyvä mieli tästä ;u; lisää tämmösii plz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, hyvä jos lon hyvää mieltä! ;w; Ehdottomasti teen!

   Poista
 4. Katsoinpas tämänkin viimein :D
  Öhöhöö meni kyl hetki miettiä että kuka toi Deadpool oikein on.... |DDD Liian vanha alan olemaan!
  Saatoin myös revetä Stockingsin peruukin hoidolle á la AG XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en heti tajunnut kun ekaa kertaa pitkästä aikaa katoin noita viime vuoden Kupliin videoita! 8D Nuoruusiän dementia best!

   Mun pitäiskin joskus oikeasti pistää noita ottamiani videoita teille lopuillekin Kehareille jakoon... BD

   Poista