maanantai 25. helmikuuta 2013

Maskitutoriaali - Kotetsu

Peilin kautta otettu kuva on yllättäen käännynnäinen.

Olen omaksi ilokseni innostunut videoiden editoinnista ihan kunnolla, nähtävästi myö blogi-innostus on siitä jälleen heräillyt kunnolla. (lupaan pyhästi vaieta taas pitkäksi aikaa vuodenajan vaihtuessa) Ottakaapa siis tylsän lauantai-illan tulos, pikainen maskituto, hahmona tällä kertaa Kotetsu, Tiger&Bunnysta.Nyt kun pääsin videon leikkelystä niin voin rehellisesti todeta, että tekisin tuohon maskiin paljonkin korjauksia. Ekasta parrasta voi olla ylpeä, mutta aikamoinen sotkuhan se silti on. : D Plus silmät kaipaisivat muotoilua, puhumattakaan noin tusinasta muita pikkuyksityiskohtia. Onneksi Kotetsu ei ole ihan tämän päivän murhe. Mut maskeerauksia voi aina tehdä!

Tykkäsittekö tuton tyylistä muuten? Olen nähnyt enimmäkseen pikakelausvideoita tekstiohjeilla, joten päätin kokeilla tällaista mallia missä oikeasti spiikkaan ohjeet kun tuo mikki kerta on olemassa. Palautetta ja ehdotuksia kiitos! Lisää? Ei enää ikinä?

2 kommenttia:

 1. Lisää vaan, sulla on kiva ääni. Ja pienoiset ernu-lapset tulevat varmasti tarvitsemaan tällaisia, ja eiköhän ne isommatkin. Taustamusiikin voisi laittaa hiljaisemmalle ja tuo smile-reppu jonnekin muualle kuvaksien ajaksi, hän vangitsee katseeni ihan liian hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitoksi! Kiva jos jotkut pitää mun ääntä kivana, kun sitä on leikellyt puolitoista tuntia itse Audacityllä niin se ei ole omasta mielestä enää yhtään kiva. Hyvä huomio miksauksesta, olen aina ollut käsi sen kanssa niin pitää säädellä vähän mikrofonin tasoja seuraavaa nauhoitusta varten. :D

   Herra Smile-reppu olkoon tästä lähin tavaramerkkini. Tulee joka kuvan taakse.

   Poista