tiistai 14. kesäkuuta 2011

Suddenly, photoshoot!

Heipsan, tälleen Desua ennen sormet syyhysivät tekemään jotakin merkinnän tapaista. Blogintäytettä sainkin aikaiseksi kun sain Bakan KHR-shootin kuvia Fichiltä tuossa pari viikkoa takaperin. Samoihin aikoihin olin myös Tampereella pääsykokeissa AGn luona ja mikäs sen parempi illanviete kuin käyttää luottokuvaajaa hyödyksi ja kuvata jokin puku. Hervantaan seikkailemaan pääsi Euphemia, josta minulla oli sitä ennen... öm... aivan törkeän vähän julkaistuja kuvia. Kolme, kenties?

Olen näitä joitakin jo Galleriaan ja DeviantArtiin pistellytkin esille, mutta on tässä pari sellaista mitä en ole vielä julkaissutkaan..!

Aloitetaan Bakan shootista. Keskittymiskyky oli sellaisen -10% luokkaa ja annan kyllä Fichille propsit siitä että sai näinkin hienoja kuvia tuollaisesta apinalaumasta aikaiseksi.


Tsuna - allekirjoittanut
Reborn - AG
Gokudera - Gomis
Yamamoto - Ryttz
Hibari - Zero
Lambo - Ewwu
Chrome - riko
Dino - Nabbi

Kuvaajana kärsi Fich. (esittelyssä dA-tilit kun en jaksa kaivaa teidän ihmisten blogeja esille..!)

Ja sitten jotain ihan muuta: vaaleanpunaista prinsessailua.


Euphemia - allekirjoittanut
Kuvaajana toimi AG.

Bäkkärikuvia en ole ehtinyt valikoimaan tähän hätään, pyydän anteeksi siis ettette koe mahdottomia nauruntyrskähdyksiä tähän loppuun. :-D KHR-shootista niitä kun on liian paljon ja Euphemian kuvailuista taas turhan vähänlaisesti. Ehkäpä joskus teen taas täysin hurdurderpille omistetun merkinnän...

Aijuu, Desucon olis tossa seuraavana lauantaina. Omat puvut ovat... noooo, ihan kivassa vaiheessa. Paljolti mitään pakollista työtä ei ole, olen tässä juuri näillä hetkillä saamassa J.D.n korjailut valmiiksi. Odottelen maalien kuivumista ja Futuraman alkua, että minulla olisi jotain katsottavaa samalla kun parsin housuihin toista lahjetta. Kunhan nämä on tehty niin J.D. on valmis pakattavaksi pientä siistintää vaille ja voin aloittaa vuorostaan Zoeyn kanssa. Neiti tarvitsee vielä parisen proppia ja hiukan vaatteiden sotkemista, plus ehkä hitusen korjailuja sieltä sun täältä. Turhaa pitää poistaa ja jotain ehkä lisätä.

Toisin sanoen: melko rennoin mielin viikonloppua odotellessa. Perjantaina kohti Lahtea ja Desuconissa nähdään! Onnea kaikille vielä pukujensa kanssa kamppaileville! o/

2 kommenttia:

  1. Jostain merkillisestä syystä en vain voi olla nauramatta kolmannelle Rebornin kuvalle.

    VastaaPoista
  2. En jostain merkillisestä syystä yhtään ihmettele. 8-DDD Koska sen kuvaaminen vähän oli sellaista "EISAANAURAA" -meininkiä. Se on... köh, kunnollinen.

    VastaaPoista