keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kaapista repäistyä

Wepi postasi aikaisemmin blogissaan 30 minuutin kaappicosplayhaasteen ja koska minulla oli tylsää pyykkien pyörimistä odotellessa ja satuin löytämään tänään Tokmannilta jotain varsin kivaa: tässäpä sitä seuraa.

Säännöt:

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.Zoey - Left 4 Dead (anteeksi kuvan koosta, en vaan handlaa)

Kuvan oton jälkeen sekuntikello näytti n. 25 minuuttia. BOO YEAH. Hahmoksi valitsin Zoeyn Left 4 Dead -pelistä, jota olen tässä tullut hakanneeksi (oikeastaan L4D 2, mutta noh!) useampaan otteeseen parin viimeisen viikon aikana. En ajatellut olevani zombieräiskinnän perään, mutta suosittelisin kyllä ehdottomasti jokaiselle cossaajalle tällasta iltarauhoittumista raskaan ompeluspäivän jälkeen!

Asu koostuu jo kaapissa olleesta valkoisesta t-paidasta, kirpparilta Omin varsijousta varten ostetusta lelupyssystä (joita muuten myönnän hamstraavani mukaan kirppareilta IHAN - LIIKAA), Kiinan peruukista sekä tänään Tokmannilta hankitusta paidasta.

Omilta osin haaste meni siis pitkälti meikin tekemiseen ja peruukin kanssa kiroilemiseen.(mokoma ei halunnut tehdä korkeaa ponnaria - minä pakotin) Meikkiä on btw paljon enemmän kuin webkamera kuultaa, oikeasti naamassani oli zombieräiskinnälle ominaista likaa ja naarmuja mutta kamera veti ne kokonaan pois. :'(

Tein tämän pitkälti meikkitestinä, koska döndödödööööönnn aion itseasiassa cossata Zoeyta Desuconin sunnuntaina! Mukana iki-ihanat AG, Ewwi ja Dimi Witchinä, Smokerina ja Hunterina~ ...Koska kaverini haluavat tappaa minut. Aina.
Tämä lienee helpoin pukuni vähään aikaan ja tasapainoittaa kyllä oikein mukavasti kun Desun lauantaina pyörin taas J.D.nä.


Parastahan asussa on se, että se on perusvaatteita jotka saan sotkea mieleni mukaan! Tuhota! Kuluttaa! Roiskia ja hinkata päälle ties mitä sotkuja! IHANAA! Voisin luvata jo etukäteen pyhästi tekeväni sotkumerkinnän, mutta kuten te arvon lukijat tiedätte niin näillä meikäläisen lupauksilla on tapana aina venähtää. Joten sanotaan, että SAATAN tehdä sen!


Cosplayrintamalla näin muuten on tapahtunut sen verran, että siinä missä minun pitäisi tehdä Desun asuja, aloitin itseasiassa tekemään Animeconin asuja. Aikaansaannoksia: kaksi kerrosta paitaa ja kohta toivottavasti yhdet mustat housut.

Ja niille jotka eivät ole tajunneet jo niin Desun on 24 -! ...oho, tätä kirjoittaessa itseasiassa 23 päivää! Levittäkää paniikkia!

Levittäkää sitä!

2 kommenttia:

  1. Uu jea, lisää kaappeilua. 8D Vähän harmi että kamera söi maskeerauksen, mutta ehkä tässä kohtaa voin käyttää mielikuvitusta. Sovit kyllä tohon hahmoon jo kaappiversion perusteella, että onnea vaan duunaamiseen! Ja sotkumerkintä kyllä kiitos. <7807

    ...adjsahdk mitä, onko Desucon noin pian?! Ehkä ihan hyvä, että jätin jo suosiolla kaikki pukuprojektit myöhemmäksi, muuten stressaisin itteni taas hengiltä...

    VastaaPoista
  2. Webkamera on taattua laatua siinä, että se syö naamasta kaiken pigmentin ihan saletisti. :D Ehkä seuraavalla kerralla saan aikaiseksi ottaa kunnon kameran jopa esille.

    Omaksi onneksi itselläkään ei ole mitän mahdottoman stressaavaa, Zoey nyt ihan uutena mutta siihen on jo suurinpiirtein kaikki tarpeellinen kasassa ja lauantaina puolestaan kierrätän Bakan asua niin elämä on kivan helppoa. 83

    VastaaPoista