tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tautisen hyvä syy päivittää

Olen saanut räkätaudin. Olen vapaalla. Mitä tehdä? Päivittää blogia!

Edellisen merkinnän photoshootin lisäksi sain hiihtolomalla aikaiseksi vähän muutakin. Cosplaypajailun merkeissä tulin avustaneeksi tyyppejä omien asujensa kanssa, mutta lomalla ennätin myös jatkamaan omia pukuja. Tähän perään siis hiukan WIP merkintää..!


Soman asu on tällä hetkellä varsin kivasti valmistumassa. Tavoitteeni on saada asu valmiiksi ennen maaliskuun loppua, mikä tarkoittaisi, että se olisi valmis puolitoista kuukautta ennen conia! Olisi aika hienoa, toivotaan että kenties jopa onnistun! (luultavasti menee kuitenkin huhtikuun alkuun, öhöhö)


Vaatteista valmiina ovat Soman housut ja liivi. Nämä taisin tehdä jo vuoden alussa. Yksinkertaisia perusvaatteita. Liivi vuoritettu~

Hiihtolomalla sain tosiaan aikaiseksi pikkutilpehöörien suhteen. Valmiina Soman koruista ovat nyt korvakorut, kaulakoru ja hiuskoru. Vielä uupuvat sormukset.


Luova kaaos on parasta cossin tekemisympäristöä. Menossa mukana Plantgrowthin Amnesia: The Dark Descent läpipeluu. Animen ja youtubevideoiden katselu on muodostunut tavaksi cossien teon yhteydessä. Ehdottomia suosikkejani vuosien aikana ovat olleet Yu-Gi-Oh the Abridged series ja Pasila. Suosittelen~
Ja kyllä, vanhempani ovat ihan taatusti kaivanneet tätä sotkua huoneessani jo pitkään.Soman kaulakorun päädyin tekemään kuumaliimakohotuksilla ja piilariputelin korkilla. Koru tosin saattaa mennä vielä uusiksi, jäljestä ei tullut ihan niin nättiä kuin halusin...Soman korvakorut alá Gütermannin korvispohjat ja kultaiset helmet, rautalanka ja vanha Läkeröl Dents pakkaus.


Maalasin korut hiukan tummemmalla kultaisella, kuin mitä yleensä olen cosseissa käyttänyt. Syystä että: a) spray oli lopussa ja oma kultainen akryylimaalini on hiukan pronssisemman sävyinen b) minusta se sopii intialaiseen puvustukseen c) löytämäni kultakankaatkin sattuvat olemaan enemmän punaiseen taittuvia kultaisia, kuin siniseen.


Lopuksi pienimuotoinen kuva meikkitestailuista, joita IRC-galleria kyttääjäni ovatkin jo päässeet katselemaan. Soman meikki oli aika jännä tehdä, oli tosi hauskaa maalata itsensä tummemmaksi. Kiinnitystä minun tosin pitää miettiä vielä, tämä väri tykkäsi lähteä pikkuhipaisusta irti. Testasin kuitenkin kuinka hyvin se pysyy kädessä. Tulokset oli sellaisia, että en koske Bakassa mihinkään tai sitten keksin jotain.


Kullanruskeat silmät tarjosi photoshop. Ihailkaa neitimäisintä crossplaymeikkiäni mitä olen ikinä tehnyt, BOO YEAH.


Soman lisäksi olen hankkinut materiaalit about jokaikiseen kevään ja kesän asuun, niistä tekemään olen päässyt kunnolla vasta herra prinssiä. Sinäänsä ihan hyvä asia, koska Bakaconiinhan tämän puvun ensiesiintyminen olisi luvassa. Muiden asujen peruukkeja olen tullut tosin muokanneeksi ja joitakin proppeja tehneeksi, mutta niin...
...ja tajusin juuri, etten ole tainnut edes pistää kuvia tämän hetkisistä neljästä asusta, jotka ovat työn alla tai mihin ne tosiaan tulevat. Perässä seuraa!J.D. - Neo Angelique Abyss // Bakacon/Desucon (ryhmäcossi AGn ja Ewwin kanssa)
Taichi Yagami - Digimon Adventure // Finncon-Animecon 2011 (Valitut lapset ryhmä)

Julius Monrey - Heart no kuni no Alice // Finncon-Animecon 2011 (ryhmä~)

Coneissa muina päivinä tulen luultavasti kierrättämään vanhoja asuja, esimerkiksi Euphemiaa on kyselty ja Oz minun tekisi kovasti mieli uusia kokonaan.


Tällä hetkellä projektinani on Soman tekemisen lisäksi korjailla Dietrichin asua. Olen nimittäin lähdössä noin kahden viikon päästä Portugaliin, Portoon, kouluprojektin tiimoilta tekemään kansainvälistä yhteistyötä. Hiukan hakutettuani Porton historiallisia nähtävyyksiä oli pakko todeta: Mikäs sen parempi tapa korjata se vääryys, että Dietrichistä ei hirveästi kuvia ole, kuin viedä herra nimenomaan Välimeren maan katedraaleille posettamaan. Unf I say, UNF.


Soman piti alunperin lähteä myös mukaan jonkinlaista biitsishuuttia varten, mutta totesin että herra ei a) välttämättä valmistu b) välttämättä halua ottaa dämiskää ennen Bakaa c) välttämättä mahdu edes mukaan jos Dietrich lähtee mukaan.


Soman asusta puheen ollen: kisaamismietteitä. Olen kai jo aikaisemmissa merkinnöissä sanonut aikovani kisata Somalla ja tämä ajatus pitää edelleen. Bakaconissa tähän olisi tarkoitus ruveta, tosin kysymysmerkkinä on vielä heitänkö ilmoittautumista pro-kisaan vai yritänkö tuurilla päästä hall cosplayhyn. Esiintyminen olisi mieleeni, mutta kysymyksenä onkin enemmän se ehdinkö tehdä esitystä tämän hetkisellä aikataulullani... Katselen varmaan asiaa tarkemmin vasta Portugalin reissun ja yhteishaun päätyttyä.


Yhteishaku tosiaan vie tällä hetkellä aikaa, koska olen hakemassa ammattikorkeakouluihin tänä keväänä. Ennakkotehtävät ovat tällä hetkellä etusijalla, koska ne pitäisi saada ennen Portugaliin lähtöä valmiiksi ja mieluusti lähetettyäkin. Koska reissu loppuu 8. päivä ja yhteishaku 12. päivä. Mistä muistuikin mieleen, että saa tosiaan nähdä tulenko Tampere Kupliissa pyörähtämään vai en. Saattaa olla, saattaa olla että ei. Kiirettä pitää näin keväästä..!

4 kommenttia:

 1. Hahaa, itsekin kattelin juuri Amnesia-läpipeluuta kun askartelin juttuja. :D Tosin eri pelaajalta.

  Muistakin sitten täyttää blogi niistä matkakuvista, jahka palailet reissultasi!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen noita Plantin videoita, ihan mahtava jätkä ja ei edes kunnolla pääse pelottamaan kun äijä tietää niin hyvin mitä tekee. <3

  Ay, Sir, näin teen. òuó7

  VastaaPoista
 3. Sait tunnustuksen uusimmassa merkinnässäni.
  Haasteeseen ei ole pakko vastata.

  VastaaPoista
 4. Ootko tekemässä TB:n Dietrichin cossia? O_O

  VastaaPoista