sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kiire, kiire, kiire! (ja nätteilyä)

Hmm, luulin oppineeni jo viime vuoden Traconin katastrofista, mutta pienoinen kevätväsymys veti minusta mehut kokonaiseksi viikoksi ja aika ennen Portugaliin lähtöä taas oli ennakkotehtäviä, mallaamista ennakkotehtäviin ja matkahumppaa ja... niin. Kiire siis on ollut, ja tästä voinette arvata mitä siitä seuraa:

Bakacon on 14. päivä. Tähän on se kuuluisat kaksi viikkoa.
Minulla. On kaikki auttamattoman kesken. 8D

Siinä roikkuvat asuni. Valmiusaste kuvattu perjantaina. Eikö ole järisyttävää.

Onnekseni mitään eeppistä säätöä tai burn outia en tule tällä kertaa saamaan, koska en ole sinäänsä mihinkään lupautunut. Edellisissä merkinnöissä puhuttanut kisailu nyt tosiaan jää itseltäni ainakin prokisan mielessä välistä. Olisi toki kiva päästä hall cosplayhyn mukaan, katsotaan riittävätkö omat puvut siihen tänä vuonna. AGn ja Ewwin kanssa on jo aikaisemmin sovittu, että jos Angelique puvut eivät meinaakaan valmistua, tehdään ryhmä uudelleen Desussa. Ja Soma taas oli Bakaan menossa ainoastaan kisapukuna, joten sitäkään en koe itse henkilökohtaisesti tarpeelliseksi pukea päälle, jos en meinaa saada sitä valmiiksi. Nyt on nimittäin suhteellisen epävarmaa saanko molemmat valmiiksi.

Tällä hetkellä olen siis vähän 50-50 kumman puvun kanssa ähertäisin enemmän. (kultaisella vinonauhalla on kyllä oma mielipiteensä asiasta) Joten - teen silti molempia samaan aikaan! Jos saankin molemmat valmiiksi, on se minulle vain lisävoitto; eipähän tarvitse stressata Desua yhtään ja voi keskittyä pääsykokeisiin.

Jos yksi puku jää valmistumatta niin minulla on kuitenkin jo varasuunnitelmaa toiseksi päiväksi. ...tai, no, oikeastaan jos molemmat tulevatkin valmiiksi niin taidan suosiolla jättää jomman kumman kotiin, koska mieleni tekee jotakin yksinkertaista päällepantavaa. Ne jotka arvasivat jo, mistä sarjasta on kyse, eivät saa papukaijamerkkejä koska. Noh, onhan tämä nyt sen verran tuttua kauraa.Vai onko sittenkään? Näillä näkymin saanen peruukinvaihdoksien merkeissä listattua taas yhden päähenkilön lisää laajaan cosplaylistaani. Sunnuntaina mitä todennäköisimmin minut löytää Tsunana (en kyllä kyseisen kuvan versiona, mutta dkbvdjk olen laiska, en jaksa etsiä internetin syövereistä mitään jännää), seurassani Ryzz!Yamamoto (CLAMPmoto!) ja Gomis!Gokudera (Creepydera!). Koska viime syksyn photoshootin hahmonvaihto oli niin hauskaa, että haluamme järkyttää ihmisiä ja itseämme coneissakin~


Sitten muihin aiheisiin. Kaikki nyt varmaan tietävätkin tästä "you are beautiful" -haasteesta joka kiertää blogeista toiseen ja Yaci otti ja taggasi minut. Olen ensinnäkin kauhean hämmentynyt tunnustuksesta, mutta, no, asiaan. 8'D


You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

VOISIN pitää aiheen toki cosplaypainotteisena, mutta no, olen sen verran ahkerasti levitellyt kuvia pitkin deviä, IRC-galleriaa ja tätä blogia, että en usko että enää löytyy edes hirveän eeppisiä HÖRRDURRDERP kuviakaan. MUTTA, onneksi olen tosiaan avustanut ihmisiä ennakkotehtävien kanssa ja tykkään muutenkin tehdä itsestäni naurettavan kameran edessä! Luvassa siis jotain sieltä oikean elämän ja cosplayn rajamailta!


Syksyllä Dark kävi minun ja Windyn kämpillä vierailulla ja koska meillä oli tylsä keskiviikkoilta, päätimme ottaa varsin randomeja kuvia varsin randomeissa vaatteissa. Kameran takana heilui Dark. Kuvassa näette Soman peruukin sen entisessä kiharaloistossa. Snif, se oli niin kaunis. 8'<


...taisi olla tammi- tai helmikuu kun tämä otettiin. Poseerasin AGn ennakkotehtäviä varten. Tehtävä taisi olla jonkin ihmisen kuvastaminen yhdellä kuvalla ja... jostain kumman syystä minä päädyin poseeraamaan Kiinan uniformussa, Eupin peruukissa, Yamamoton katanan kanssa tykin päällä, heilutellen Gurren Brigade seinävaatettani ja ollen... kovin animesankari. On hienoa, että ystäväni näkevät minut näin.
Tämä kuva ei päätynyt lopulliseen tehtäväkansioon, mutta aiheuti valokuvaajassa vaatimuksen katanaa nuoleskelevan kommariprinsessan muuttamisesta oikeaksi animehahmoksi. Jooh.


Toinen ennakkotehtäväsarja by AG. Jahtasin ilmapalloja loskaisessa maaliskuun säässä ja säntäilin niiden perässä lumessa! Oli kivaa. 8D <3 Tämä ns. "vahinko-otos" ei myöskään päätynyt lähetettyihin tehtäviin, vaikka tykkäsimmekin siitä ihan liikaa arvon kuvaajan kanssa. Lupasin levittää sitä ympäri nettiä joten... tässä se on~

Ja ettei ihan mahdottomaksi mene, tässä kuva siitä miltä näin yleisesti ottaen näyttäisin varmaan coneissakin jos en liikkuisi hassu asu päällä. Aika kuuma olen, enkö olekin? Ainakin silloin kun olen Portugalissa nauttimassa 28 asteen helteestä. 8D (onko tämä lupaus jonkinlaisesta kuvaspämmistä myöhemmissä merkinnöissä..?!)

Jääköön siihen tällä kertaa. Haastaminen on näin yleisesti ottaen omia tottumuksiani vastaan (plus varmaan suurin osa blogilistassani olevista tyypeistä on saanut haasteen tai tulee saamaan sen jotakin kautta, köh), joten jätän sen välistä.

Ja nyt, lähden tästä nukkumaan ja herään huom -. Tänään virkeänä kohtaamaan sunnuntain haasteet fimon, softiksen ja 30-osaisen liivini kanssa.

Klara Vappen!

1 kommentti: