torstai 7. marraskuuta 2013

Maskivideo - Erwin

Heips heips, olen edelleen hengissä täällä Helsingin puolella. Oli tässä taannoin tylsähkö sunnuntai ja teki mieli tehdä meikkiä, joten päätin samalla videoida kyseisen yritelmän. (oikeesti joskus teen muitakin maskivideoita kuin crossimeikkejä)

Olen saanut hämmentävästi kuulla joskus Erwiniä cossatessani olevan tosi hahmonäköinen. Meikki auttaa, vannon sen. Ajattelin vähän silläkin varjolla näyttää että mikä määrä pakkelia siihen minun crossimeikkiini yleensä menee. Mielestäni maskeerauksen kanssa kun ei voi pistää "liian paljon". Tai voi, mutta se miten sitä pistät on ihan erijuttu.

Olen saanut lieviä vaikutteita drag queenien tutoista siitä että varjostan raa'asti ja käytän sormia sutien sijaan, paha lapsi.

Ilahtukaa liikkuvaisista käsistä!

Nauttikaatten!

Oikeesti yritän kirjottaa jotain ei Shingekiä seuraavalla kerralla.

4 kommenttia:

 1. Kivaa katsottavaa, varsinkin kun herr Erwin on omalla cossilistallanikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Ja vielä parempi jos meikkivideosta on apua tulevaa cossia varten :D

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus:D Mistä muuten olet hommannut tollasen ison värimeikki paletin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Olen itse ostanut sekä paletin että sudit eBaysta. En muista just nyt myyjää, mutta samasta osoitteesta ne kyllä ovat, meikkimyyjiä löytyy sieltä aika useita. Hintaa oli kivasti, väripaletti oli muistaakseni 25 euron luokkaa (aika halpa ottaen huomioon että en ole vielä edes ehtinyt käyttää läheskään kaikkia värejä). Sudit olivat kalliimmat mutta niiden osto kannattaa, tekee meikkaamisesta monin verroin helpompaa.

   Poista