tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mustanpuhuvia syksyisiä suunnitelmia

Hmm. Animecon postaus kai lienisi tähän väliin ihan jees. Tai kuvapostaus niistä parista kuvasta mitä conissa tuli otettua. Tai jotain.

...mutta Animeconista on niin kauan, enkä hirveästi halua edes palata kyseiseen viikonloppuun kun se oli aika... meh. Tiivistettynä: liian pitkä coni, liian pitkä ajomatka, en olisi varmaan vaivautunut paikalle ilman ryhmiin sitoutumista. Ohjelmaa en nyt Elffin proppiluennon lisäksi hirveästi katsastanut (kiitti muuten pikaliiman lainasta vaikkei sieltä mitään tullukaan!) ja järjestelyt nyt nähtävästi kusi milloin mistäkin. Cosplayohjelman kusemisen todistin ihan pelkästään jo sillä, että olisin saattanut joutua tuomariksi kun kaveriltani kyseltiin mahdollisia cosplaytuomareita PERJANTAINA. Ja jälkeenpäin kuullut jutut itse kisasta, suurinpiirtein kaikkien mammojen peruuttamisesta, lavasta, kaikesta... Hienoa Animecon, loisteliasta. En ole koskaan ollut niin iloinen, että rupesin epäilemään Animeconissa kisaamista jo alkumetreillä.

Mut joo, ihan kivaa oli, suuremmilti conin itseltä pilasi oma väsymys, majoitusseuran keskeinen kränääminen ja lauantain asun rikki meneminen ennen kuin pääsin edes conipaikalle. Sanotaanko siis, että odotan silleen semisti miltä vuoden 2012 Animecon/Nekocon näyttää, pitkälti ennakkouutisista riippuu olenko sinne menossa. Yritän tätä coniravaamista nyt kuitenkin taas vaihteeksi vähentää. (onnistumisprosentti on aina ollut sellaista nollan luokkaa, MUT KOITTAA NYT VIELÄ KERRAN)

Syksy kolkutteleekin tässä jo ovella, viiden viikon päästä Tampereelle kokoonnutaan Traconin merkeissä ja sen jälkeen omissa suunnitelmissani on myös Gaala, jonka on ainakin huhuttu iskeytyvän lokakuulle. Sitten taitaakin olla conivuosi paketissa, ainakin omalta osalta. Mitäs sitten loppuvuosi pitää sisällään?

Otan loppuvuoden suhteellisen rennosti, vaikka tarkoituksena olisikin tehdä uusia asuja kumpaankin tapahtumaan. Kisaamaan en ainakaan näillä näkymin ole menossa kumpaankaan. Traconissa olen työvoimana ja Gaala olisi varsin jees katsastaa ihan katsojankin näkökulmasta. Plus olen sinne jo sopinut puvun, jolla en ihan kisaamaan ole lähdössä.

Traconia odotan jo nyt ihan mieltsisti! Sikana! Niinku tosi paljon!
Ensinnäkin a) asun nyt Tampereella, eli joudun maksamaan conimatkaa vain bussimatkan verran b) asun nyt Tampereella, eli majoitan ihmisiä ekaa kertaa omassa kämpässä conia varten c) asun nyt Tampereella niin olen hyvillä mielin mukana conin järjestämisessä cosplayvänkärinä!

Eka kerta kun olen vänkärinä, aika siistii! Traconin sunnuntaina on myös luvassa taas Deitin juontamista med Wepi, eli taitaa tulla melko kiirus viikonloppu. Asujen suhteen tähtäänkin siihen mitä ehdin tehdä ja missä on suhteellisen mukava olla. Plus toki mitä olen kavereiden kanssa suunnitellut koska yhy en osaa cossata yksin, porukas on paljo kivempaa.

Asujen puolesta sitten seuraa loppusyksyn paljastelut, eli mitä saatte odottaa tuleviin tapahtumiin:

Ryuuji - Toradora! (Tracon)

Se tyyppi oikealla, niille jotka eivät arvanneet. Tälleen J.D.n ja Juliuksen jälkeen on kiva tehdä vähän yksinkertaisempi puku, jossa haasteet liittyvät enemmän taas siihen hahmon tekemiseen uskottavasti kuin itse puvun vaikeuksiin.

Toradorasta sen verran että IIIK VÄHÄNKÖ IHANA SARJA EN KESTÄ ÄÄÄ. ...niin siis tutustuin tähän sarjaan ihan pienestä mielenkiinnosta AGn kanssa viime kevättalvena ja molemmilla klikkasi Ryuujin ja Taigan kanssa vähän turhan hyvin yksiin. Omasta puolestani ainakin Ryuuji vähän niinkuin vaati cossaamaan kun samaistuin hahmoon vähän liiankin hyvin joka käänteessä.

Vänkäripuvuksi Ryuuji sopii varsin kivasti, vaikka itsellä taitaa olla tarve tuoda kahdet kengät coniin kun tarkoitus olisi saada sellaiset väh. 12 cm lisäpituutta. Kenkien mukavuudesta riippuen huitelen siis luultavasti vähän väliä mini!Ryuujina.

Oz - Pandora Hearts (Tracon)

Olen tässä vuodenpäivät jo puhunut kuinka haluaisin tehdä Ozin uusiksi, kun se aikaisempi vedos oli aika... karmea. Ryzz kertoi pistävänsä taas Gilbertiä päälle Traconiin ja totesin, että nyt kokeilen jos saisin tämän tehtyä vähän tyydyttävämmin. Pitää kaivaa kaikki vanhat osat esiin kaapista ja katsoa mitä nyt käytetään ja mitä tehdään kokonaan uusiksi. Luultavasti esim. kaikki menee uusiksi. Ozin peruukki sai jo uuden elämän J.D.nä, joten se nyt oli ensimmäinen asia mikä on mennyt tilaukseen.

Traconiinhan on tässä enää vaivaiset viisi viikkoa, sitten kun lopulta pääsen takaisin opiskelijakämppään ompelukoneen ääreen täältä korvesta niin. Öh. Mitä. Kaksi. Kolme. MIKÄÄN KIIRE TÄSSÄ, EI MIKÄÄN EHEI. Eli joo, katson nyt tulevatko molemmat valmiiksi, peruukit on ainakin lähtenyt tilaukseen. Käytän tämän pari viikkoa mitä joudun nysväämään täällä niin esim. Ryuujin kenkien etsimiseen, voimien keräämiseen, taivaanrannan maalailuun ja kai sitä vois jotain kaavaluonnoksiaki piirrellä ja listata mitä nyt oikeesti niinku tarvii.

Hyvällä tuurillahan siis meikäläisellä saattaa jopa olla kaikki tarpeellinen odottamassa Tampereen kämpän kangasvarastoissa, koska jostain kumman syystä olen kuluttanut viimevuonna hirveästi mustaa kangasta ja sitä on vieläkin nurkissa lojumassa. Samoin kuin olen hamstrannut nappeja. Ja kenkiä. Ja kaikkea.

Niin joo ja sitten pikamainintana se mitä Cosplay Gaalaan näillä näkymin olisi tulossa:

Zeke - Black Knight (Gaala)

Se mustanpuhuvampi vasemmalla, niille jotka eivät jo arvanneet. Koska minä ja Fich tykätään Black Knightista, josta kukaan muu ei tykkää. Tai tykkää, mut ei yhtä paljon kuin me. Ja jälleen kerran huomaan suostutelleeni yhteen juroon, miehekkääseen mieshahmoon. Hmm, en nyt ihan tajua tätä kuinka onnistunkin valitsemaan itselleni näitä niin täydellisesti sopivia hahmoja. Mut hei, ritarikamppeet, plus tähänkin saattaa olla juuri sen verran mustaa kangasta mitä musta ritarit tarvitsee!

Että sellaista loppuvuonna 2011. Jossakin vaiheessa spämmin teille suunnitelmia vuodelle 2012, koska niitä minulla on. Ihan liikaa. Ja kaikki kivoja. Hrrnnghh. Sitä ennen toivottavasti saan itseni editoimaan noita Animeconin kuvia, nautiskelkaa nyt tästä välipostauksesta sillä välin.

3 kommenttia:

 1. Yar, joku muukin vänkäröi. (Olen taas sitä tekemässä). Itse olen näillä näkymin ensisijaisesti lipunmyynnissä, mites sinä?

  VastaaPoista
 2. Heh, minäkin Traconissa vänkäröimässä. :D Olin siellä viime vuonnakin, ja täytyy sanoa että on ehkä tähänastisista coneistani paras. :3
  ~Hevimankeli

  VastaaPoista
 3. @Mari
  Cosplayvänkärinä, suunnitelmat ainakin on mammailua lauantainkisoissa, ehkä juontoa sunnuntaina. 8D

  @Hevimankeli
  Toivotaan että tulee tästäkin vuodesta yhtä jees. \o/

  VastaaPoista